Flaskpåse och tygkorgar i lantlig stil

Fantastiskt dekorativa tygkorgar i olika stilar för olika slags förvaringar.
Kärt barn har många namn - kalla vad du vill, använda hur du vill, och inreda hur du vill med. Här finner du tips på olika användningsområden.
Användningsområde: Klä in dina favoritväxter i dessa vackra tygkorgar för den rätta stilen eller för olivflaskorna, frukten, brödet, örtkrukorna, blomman, klädnypor, godis, kakor eller varför inte använda för att gömma undan diverse småplock!
Stilfullt och smart för diverse förvaring - vackert till dukningen

Kauniista leipäkoriista tai ainutlaatuisen kauniin muotoilun hedelmistä. Leikkisät kuviot ja värit klassiseen ruotsalaiseen maatilaan ja viehätykseen. nämä säilytysliina -korit luovat sinulle ainutlaatuisen ja upean tyylin. Täytä kakkuja, leipää, hedelmiä, makeisia ja sinulla on upea lahja emännälle / emännälle. Kauniit kangaskorit ihanissa väreissä ja malleissa - löydä suosikkisi, joka sopii sisustustyyliisi, käytä miten haluat ja koristele haluamallasi tavalla. Meillä on upea kokoelma erilaisia ​​leipä- ja kangaskoreja, jotka sopivat moniin eri käyttötarkoituksiin kotona. Kaikki leipä- ja kangaskorit ovat eri tyylejä, joista voit valita kaikesta romanttisesta tyyliin maalaistyyliin. Nämä ovat erittäin käytännöllisiä ja hyödyllisiä kotona. Leipäkorit ja kangaskorit ovat erittäin käytännöllisiä kotona, koska voit käyttää niitä niin paljon kuin pullaa, kakkuja, hedelmiä tai miksi ei piilottaa pieniä poimintoja. Meillä on maalaismainen, romanttinen, värikäs, klassinen, kukka ja paljon muuta mistä mahtuu monenlaisia ​​koteja ja ihmisiä. Ne sopivat täydellisesti myös lahjaksi lahjaksi, jota voit käyttää lahjakorina pullien, kakkujen, makeisten tai minkä tahansa mukavan lahjan täyttämiseen valikoimastamme. pois!
   

Selaa luokkia
Asiakkaan alue

Newsletter from LaLiving.se, only available in swedish at the moment.

OK