Stolsdynor och stolsfodral i gårdsromantisk stil

Härliga stilfulla stolsfodral i ljuvlig romantisk och lantlig stil i olika färger med svensk design.Med breda volanger på alla sidor, i linne eller bomull. Till udda stol eller att piffa upp matgruppen med.
Detaljerna gör inredningen!

Stolsdynor ger ett ombonat intryck och stoppar man dem med en kudde blir de väldigt sköna att sitta på. Här hittar du stolsdynor i lantig stil med söt volang. 

Stolsfodralen knyts fast bak på stolen och kan läggas direkt på en stoppad stolssits eller fyllas med en innerkudde
Letar du efter nya stolsdynor till hemmet - vi har stort sortiment på stolsdynor med volang för olika smaker.

Dessutom kan stolsdynor hjälpa till att skydda stolarna från att nötas ut och hjälper till att hålla dem fräscha länge.

Stolsdynor och stolsfodral i gårdsromantisk stil

Här hos oss på LaLiving.se hittar du härliga stilfulla stolsfodral i ljuvlig romantisk och lantlig stil i olika färger med svensk design. Våra stolsdynor som vi erbjuder är bland annat prydda med breda volanger på alla sidor, och är tillverkade i linne eller i bomull. Stolsdynor och stolsfodral är perfekta för att piffa upp en stol som inte riktigt passar in resten av hemmets inredning, eller bara för att göra matgruppen liten fräschare och ge hemmet en touch av gårdsromantik eller Shabby Chic. Det är detaljerna som gör inredningen!

Stilen Shabby Chic är en inredningsstil som går mot det lantliga och romantiska hållet, och denna stil började dyka upp under 1980-talet. Sedan dess har hem prytts av ljuvliga mönster och sköna vita möbler, som inte nödvändigtvis måste vara gamla på riktigt för att passa in i stilen – det räcker att de ser lite vintage ut. Något som är viktigt i gårdsromantisk samt Shabby Chic-stil är textilier främst i färgerna vitt eller naturligt grå. Det ska gärna finnas med någon spets eller volang också. Med detta i åtanke så är särskilt stolsdynor något som passar in i just Shabby Chic-världen då de kan naturligt prydas med volanger och spets, samt komma i alla möjliga färger och mönster!

Stolsdynor ger ett ombonat intryck och stoppar man dem med en kudde blir dem väldigt sköna att sitta på. I vår butik hittar du stolsdynor i lantlig stil med söta volanger, se bland annat stolsfodralet Hilda som finns i både färgerna vit och grå med dekorativ volangkant runt om på alla fyra sidor med en söt hålsöm runt volangen. En stolsdyna är en typ av tygöverdragen stoppad kudde som används för ökad komfort och kan även användas på fler ställen än på stolar, bland annat i soffor, hammockar och gungstolar.

Stolsfodralen knyts fast bak på stolen och kan läggas direkt på en stoppad stolsits eller fyllas med en innerkudde. Hos oss hittar du ett stort sortiment av nya stolsdynor till hemmet med volang för olika smaker. Dessutom kan stolsdynor hjälpa till att skydda stolarna från att nötas ut och det hjälper till att hålla dem fräscha längre. För trots att särskilt inredningsstilen Shabby Chic syftar på att använda sig av gamla möbler, särskilt i vitt, så är det inte möblernas ålder som är det viktiga, utan utseendet. Hellre att stolarna håller sig fräscha en längre tid med hjälp av snygga stolsdynor och bara ser lite gamla ut, än att de faktiskt är gamla och faller samman!

Piffa upp med stolsdynor och stolsfodral

Du kan enkelt med hjälp av stolsdynor och stolsfodral piffa upp en stol eller en matgrupp! Våra ljuvliga stolsfodral och stolsdynor är tillverkade i svensk design med en gårdsromantisk stil och känsla. Med dessa blir det enkelt att förändra hela stolen och rummets atmosfär, och en hård stol blir på ett ögonblick bekväm om du fyller sitsen så den blir mjuk att sitta på.

I vårt sortiment på LaLiving.se har vi samlat stolsdynor för alla smaker! Även inredningsstilar som gårdsromantik och Shabby Chic går att variera och anpassa till just din egen stil – allt är inte bara vitt och blommor. De tyger som används till våra stolsdynor andas stil, elegans, kvalité och romantik. Detta för att vi har valt ut ett sortiment med genuina material så som linne och bomull, och färger i vitt och naturfärger, samt enkla mönster. En favorit är stolsfodralet Sunborn som kommer i flera olika färger bland annat röd/vitrandig och isblå/turkosrandig, och är ett stilfullt klassiskt stolsfodral i härlig lantlig herrgårdsstil.

Ett vinnande koncept är att matcha tillsammans med fällar och andra textilier. Att ha matchande stolsdynor, prydnadskuddar, gardiner och kökshanddukar är ett säkert kort för att skapa en romantisk harmoni hemma tillsammans med dina övriga möbler och inredning. Visste du till exempel att det finns flera olika stilar inom Shabby Chic som du kan välja att matcha dina stolsdynor och det övriga hemmet med? Vi har bland annat den så kallade ”kontrasternas stil” som är ledig men ändå elegant, prydlig men ändå slarvig. Tänk dig en skir hissgardin i kontrast med en äldre matgrupp som är prydd med stolsdynor i söt volang. Det är en bra bild av Shabby Chic. Romantik och elegans är även en viktig komponent i Shabby Chic och gårdsromantik, och den känslan skapar du lätt med olika ljusa färger, spets och volanger. Den mest populära stilen i Sverige är den nordiska stilen som innehåller ljusa färger, främst i vitt, se bland annat vårt stolsfodral Shearlinen som är ett vackert stolsfodral i ljuvlig gårdsromantisk stil med stilfull lantlig charm i skiraste lin kvalitet för att kunna skapa dig en äkta nordisk stil i hemmet.

Vill man hitta inspiration till att inreda sitt hem i inredningsstilarna lantligt, gårdsromantik eller Shabby Chic så är det bara att söka sig runt på Internet och så kommer man att hitta massor. Men för att göra det enkelt för dig så hittar du allt du kan tänka dig att inreda med på vår sida LaLiving.se! Piffa upp en stol eller matgrupp med våra ljuvliga stolsfodral eller stolsdynor, som dessutom kan hjälpa till för att skydda stolarna från att nötas ut samt de kommer även bli mycket bekvämare att sitta på! Glöm inte att matcha stolsdynorna med dina andra textilier som gardiner, kökshanddukar och kuddfodral som allt går att hitta på vår sida!
   

Selaa luokkia
Asiakkaan alue

Newsletter from LaLiving.se, only available in swedish at the moment.

OK