Dekorativa tygkorgar och brödkorgar

Fantastiskt dekorativa tygkorgar i olika stilar och design. Användningsområde: Brödkorg,bullkorg, kakfat, för olivflaskorna ,frukten, örtkrukorna, blomman, klädnyporna, godis, kakor eller varför inte använda för att gömma undan diverse småplock i ljuvlig romantisk stil med lantlig charm.

Dekorativa flaskpåsar i tyg med svensk design, perfekt present till vinflaskan, olivflaskan eller kanske till den hemmagjorda saftflaskan.Stilfullt och trevligt att ge bort eller till dekoration - använda hur du vill, och inreda hur du vill med.

Både användbart och praktiskt. Perfekt värd /värdinnepresent till vinflaskan!

Brödkorgar i lantlig stil

Från härliga brödkorgar eller för frukten i unik härlig design. Lekfulla mönster och färger till klassisk svensk gårdskänsla och charm. dessa förvarings tygkorgar och flaskpåsar skapar du en unik och underbar stil. Fyll med kakor, bröd ,frukt, godis eller flaska och du har en fantastisk gåborts present! Dekorativa flaskpåsar i tyg med svensk design, perfekt present till vinflaskan, olivflaskan eller kanske till den hemmagjorda saftflaskan. Stilfullt och trevligt att ge bort eller till dekoration - använd hur du vill.
   

Selaa luokkia
Asiakkaan alue

Newsletter from LaLiving.se, only available in swedish at the moment.

OK