Bordslöpare i lantlig stil

Hos LaLiving hittar du dekorativa och vackra löpare i unik svensk & holländsk design. Enfärgade, klassiska eller i härlig lantlig och romantisk stil att lägga på bordet.

Släng en bordslöpare över middagsbordet så har du skapat en snygg dukning. Perfekt & snabb dukning för kvällens finbesök. Eller för att dölja en fläck på duken. Välj en som passar på längden. Eller komplettera med flera på tvären. Hos oss hittar du löpare för alla tillfällen i fantastiska färger och mönster.

Snygga att se på och smidiga att slänga i tvätten när gästerna gått hem.

För en härlig textil känsla skapar du enkelt en ny atmosfär med hjälp av bordslöpare.

Lägg flera på tvären för en mer inbjudande middagsbjudning, våra rips löpare är perfekta för det. När man vill förnya med enkla förändringar är bordlöpare perfekt alternativ!

Bordslöparna går utmärkt att kombinera med vårt övriga duk och textilsortiment.

Bordslöpare i svensk design

Så enkelt piffar du upp en dukning med en bordslöpare. När man vill förnya med enkla förändringar är bordslöpare ett perfekt val och alternativ. För att lyfta dukningen ytterligare kan du matcha din bordslöpare med olika servetter, kanske med servettring. Använd ljus på bordet, eller en fin blombukett för att få till en riktigt snygg och stämningsull dukning. Beroende på plats och miljö så har vi löparen! Klassiska ripslöpare - lägg flera på tvären för en annorlunda dukning, romantiska med en ljuvlig gårdskänsla eller färger! Snyggt och dekorativt samt praktisk skyddar du möbeln från repor och smuts.
   

Selaa luokkia
Asiakkaan alue

Newsletter from LaLiving.se, only available in swedish at the moment.

OK