Hissgardin

Klassisk gardin som kan ge allt från en romantisk 1700-tals-känsla till en mer rustik lantlig känsla. Ramar in fönstret fint samtidigt som den ger solskydd då den går att hissa upp och ner. Finns i en mängd olika stilar.

Hos oss på LaLiving.se har vi hissgardiner/rullkappor i härlig lantlig, romantisk stil med unik svensk design med fantastisk stil och härlig kvalitet.

Många av våra hissgardiner är handsydda därav kan det skilja sig mellan produkterna såsom spetsdetaljer någon cm skillnad etc. 


För lite insyn eller mycket sikt. För att dra ner och stänga ute. För att dra upp och släppa in med hissgardin kan du själv bestämma hur mycket insyn du önskar.

Hissgardinen rullas/hissas upp till önskad längd och knyts där man önskar, ger ett mjukt romantiskt intryck.
Önskar man inte ha det klassiska 1700-tals hänget har gardinen en tunn kanal sydd i nedre kanten, öppna upp på sidan så att en rundstav kan träs in (eller bara rulla in utan att öppna upp) för ett rakare intryck.

Klassiska hissgardiner

Här finner du klassiska gardiner som ger allt från en romantisk 1700-tals känsla till en mer rustik lantlig känsla. Hissgardiner är ett bra komplement till gardinuppsättningen för att öka solavskärmingen – ett snyggt sätt att påverka solens strålar genom fönstret som passar in i alla inredningsstilar och i alla fönster!

Hos oss på LaLiving.se har vi hissgardiner och rullkappor i härlig lantlig och romantisk stil med unik svensk design med fantastiska stilar och härlig kvalitet. Många av våra hissgardiner är handsydda vilket betyder att det kan skilja sig mellan produkterna, till exempel på spetsdetaljerna med någon centimeter skillnad – men detta betyder endast att varje hissgardin är unik och kommer även vara det i ditt hem! Se till exempel den enkla men klassiska hissgardinen Bibbi i 100 % bomull som passar in i vilket fönster som helst, eller hissgardinen Borgholm i klassiska rutor för en mer lantlig touch i hemmet.

Vi har klassiska gardiner som kan ge allt från en romantisk 1700-tals känsla till en mer rustik lantlig känsla i hemmet. En hissgardin ramar fint in fönstret samtidigt som den är praktisk på det sättet att den ger solskydd och går att hissa upp och ner. Det finns i en mängd olika stilar och mönster så som prickiga, vita, eller med monogram, och är ett måste i Shabby Chic-köket. Önskar man inte ha det klassiska 1700-tals hänget har gardinen en tunn kanal sydd i nedre kanten som går att öppna upp på sidan så att en rundstav kan träs in för ett rakare intryck. Det går även utmärkt att bara rulla in kanten utan att öppna den.

Men vad är då en hissgardin? En hissgardin är en gardin som, precis som namnet antyder, går att hissa upp och ner. Den största fördelen med en hissgardin är att den ger solskydd samtidigt som den är en fin dekoration i hemmet och är mycket trevligare att se på än en traditionell persienn. Hissgardinen finns i många olika utföranden, modeller, färger och mönster, och passar in i det lantliga, romantiska eller Shabby Chic-hemmet!

Hissgardiner för kök, hisskappor och rullkappor

Kärt barn har många namn: hissgardin, hisskappa eller rullkappa. Och precis som att hissgardinen har många namn så har den även många funktioner: en hissgardin kan fungera för att skärma av så det blir lite insyn, eller för att få mycket sikt utåt; att dra ner och stänga ute så mycket av ljuset och omgivningen som du behagar; eller för att dra upp och släppa in så mycket av ljuset och utsikten som du vill. Med en hissgardin kan du enkelt bestämma allt det här själv och behöver inte förhålla dig till en tråkig klassisk persienn. Rulla upp den till en önskad längd och knyt den när man önskar, vilket även ger ett mjukt och romantiskt intryck samtidigt som det är praktiskt.

Alla våra hissgardiner är i svensk unik design med härlig gårdsromantisk känsla och charm med hög kvalitet. Välj på romantiskt 1700-tals häng eller trä in en pinne nertill och rulla upp för ett stramare och rakare intryck. En hissgardin kan förändra intrycket av rummet på ett enkelt men ljuvligt vis, och är ett måste i den som önskar ett hem av äkta Shabby Chic-look. Spana bland annat in våra hissgardiner vid namn ShearAlice som är romantiska och ljuvliga hissgardiner med elegant lantlig charm i vit färg, samt äkta Shabby Chic-känsla med vintageinspirerat blommönster och knytband med dekorativa sidenband.

Inte riktigt övertygad än? Vi kan varmt rekommendera en hissgardin då de passar till alla inredningsstilar, bland annat gårdsromantik och lantlig stil som vi erbjuder i vår butik. En hissgardin passar även i alla fönster och är ett snyggt sätt att skärma av mot insyn och starkt solljus. Det finns en bred variation av stilar och designs, allt från klassisk skirt 1700-tal till lite mer modernare varianter. En hissgardin kan även kombineras med andra gardintyper, och eftersom tygåtgången är mindre än till vanliga gardinlängder så gör det att du kan unna dig en gardin av lite lyxigare tyg – det finns inga gränser för vilket tyg som går att använda till detta! Våra produkter är bland annat tillverkade av 100 % bomull och hellinne med spetsdekorationer och vackra sidenband. En hissgardin tar inte heller lika mycket plats i fönstret som en vanlig gardin vilket gör det till ett perfekt alternativ för den som önskar ha något litet i fönstret men inte hela gardiner.

Att inreda med gardiner är både fint och praktiskt, och ett bra sätt att piffa upp tråkiga fönster och rum med. En hissgardin är det perfekta komplementet för gårdsromantiska och lantligt inredda hem. Matcha gärna stilen på gardinerna i samma stil som med era andra textilier i hemmet, så som kökshanddukar, kuddfodral och förkläden. Här hos oss på LaLiving.se erbjuder vi klassiska hissgardiner i allt från en romantisk 1700-tals känsla till en mer rustik lantlig känsla, samt enklare varianter som passar in i alla sorters hem med olika inredningsstilar. Så, släng bort den tråkiga traditionella persiennen och piffa upp ditt hem med vackra och ljuvliga hissgardiner istället! Du kommer inte att bli besviken.
   

Selaa luokkia
Asiakkaan alue

Newsletter from LaLiving.se, only available in swedish at the moment.

OK